www.PinkLadyHerbs.com

ANDA NAK BESARKAN PAYUDARA & KETATKAN FARAJ DALAM 4 HARI ATAU WANG ANDA DIKEMBALIKAN?

besarkan payudara dengan pink lady

From : Ieza, Johor Bahru
Date : July 17th, 2018
Subject : RE: Rahsia Besarkan Payudara Dengan Pantas dan Selamat. 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sis, 
 
Aset tak berapa nak mantap memang betul-betul merunsingkan kepala kan? Lebih runsing kalau sebelah mantap, tapi sebelah lagi tak. Tambah pula yang dah beranak 3 4 orang tu, memang confirm dah kendur semacam je kan? Ieza nak tanya, anda ada tak problem macam Ieza listkan ni?
 
  •  Hilang keyakinan diri sebab Payudara tak macam orang lain.
  •  Payudara kendur sebab lepas bersalin.
  •  Payudara kecil dan leper.
  •  Terpaksa pakai push up bra sebab nak cover bagi nampak besar.
  •  Dah try macam-macam produk besarkan payudara tapi takde hasil.
  •  Gaduh dengan suami sebab dia asyik jeling payudara orang lain.
  •  Makin hari hubungan seksual dengan suami makin hambar.

Takpa, jangan risau hari ni Ieza nak cerita sikit pasal PINK LADY BODY PERFECTION. Rumusan khas tradisonal dan moden yang diformulasikan untuk bantu wanita mendapat aset yang SUPER MONTOK, PEJAL dan GEBU dengan masa yang cepat TANPA KESAN SAMPINGAN.

besarkan payudara dengan pink lady

Khusus untuk WANITA

Khusus untuk wanita yang mementingkan penampilan yang cantik & menawan.

HANYA 2 biji

Ya, hanya 2 biji setiap pagi selepas sarapan dan anda akan lihat perubahannya.

SELAMAT Digunakan

PINK LADY Dihasilkan daripada 100% Bahan yang selamat dan tiada kesan sampingan.

DIYAKINI Halal

Memperolehi Sijil Halal oleh JAKIM dan melalui proses pengeluaran yang teliti.

BERKUALITI Tinggi

Produk berkualiti daripada HEIDI EMPIRE.

HERBA Bermutu TINGGI

Dihasilkan melalui penyelidikan dengan Bahan HERBA 100% bermutu TINGGI.

AMARAN KERAS!

Jangan mengambil PINKLADY BODY PERFECTION kepada :-

Sang ISTERI

Seawal 4 hari ia menyebabkan mata suami anda yang rabun menjadi celik bersinar disebabkan susuk tubuh anda yang berstatus Mak Dara Anak Lapan berubah menjadi Anak Dara Pujaan di malam pertama. Lurah yang hambar kembali menjadi Lurah Dalam. Lorong yang Longgar kembali menjadi Ketat dan Grip yang Super Hebat!

Wanita PERAWAN

Seawal 4 hari ia menjadikan susuk badan anda berubah. Rupa mukabumi yang mendatar menjadi beralun dan berombak. Penampakan rupa bentuk payudara yang montok dan ampuh juga bentuk punggung yang naik bulat dan pejal.

Kesan seawal 3 -4 Hari Je tau.. super cepat..  cer klik video untuk tengok testimoni Sis ni :

Play Video

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

SIAPA YANG PERLU DAPATKAN PINK LADY BODY PERFECTION NI?

  • Wanita berusia antara 18 hingga 45 tahun yang nak besarkan payudara.
  • Wanita yang kurang keyakinan diri disebabkan mempunyai payudara yang kecil.
  • Ibu yang baru lepas bersalin dan inginkan payudara kembali ke bentuk asal.
  • Ibu yang ada masalah payudara kendur sebab kerap menyusu anak.
  • Isteri yang nak pikat/goda semula suami walaupun anak dah 3.
  • Isteri yang pentingkan keintiman hubungan seksual bersama suami.

Bahan Selamat Terkandung Dalam PINK LADY

ANDA RAGU-RAGU? AWAS!

Hasilnya.. ia menyebabkan anda sentiasa awet muda dengan kulit yang anjal dan cantik jelita.

PinkLady tidak dihasilkan untuk wanita yang biasa-biasa. Siapa yang bertindak pantas sahaja akan melalui pengalaman luar biasa ini. 500% dijamin puashati.

Kami memang berharap sangat lebih ramai wanita kat luar sana mendapat manfaat dari PINK LADY ni. Kalau anda cup saiz A atau B, wajib dapatkan segera tau. Dah sampai masa anda tampil yakin terutamanya bila bersama Mr. Hubby.

Jadi Kami harap sangat kalau anda dah runsing sangat mencari penyelesaian nak montokkan payudara tu, wajib cuba PINK LADY ni.

Formulasi khas tradisional dan moden yang telah terbukti memberi kesan dengan pantas.

SAYA NAK TANYA

  • Bahagia tak kalau dalam 4 minggu dari sekarang dah kena tukar cup satu atau dua saiz lebih besar?
  • Gembira tak kalau tak perlu dah nak kena pakai push up bra hari-hari untuk cover payudara yag leper dan kendur tu?
  • Best tak kalau Mr Hubby puji aset anda dah lain macam dan tak jeling payudara orang lain?
besarkan payudara dengan pink lady
Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Ok lah, Ieza nak cerita panjang-panjang pun tak ada apa sangat nak cerita. Try test satu dulu tengok macam mana. Jangan risau kalau tak berkesan sebab Ieza bagi Jaminan 60 Hari.

besarkan payudara dengan pink lady

Kalau dalam tempoh tu dah guna seperti yang kami bagitau dan masih tak ada apa-apa hasil, langsung takda dan memang tak puas hati. Ieza akan pulangkan balik duit anda 100%. Ni jaminan yang Kami bagi pada semua pelanggan Kami.

Biar risiko tu Ieza yang tanggung, yang penting anda berani mencuba dan mendapatkan payudara yang diidamkan.

Berapa Harga PINK LADY Ni Ieza?

Oh ya, harga pasaran RM350.
Tapi siapa yang buat tempahan hari ni Ieza nak bagi RM330 RM310 RM300 je.
Dan siapa yang buat bayaran hari ni pula, Kami bagi diskaun EXTRA RM20.
So total pengeras RM350 RM280 sahaja (Anda jimat RM70 kalau dapatkan hari ini).
Cepat rebut peluang ni tau! Ieza tak boleh buka harga ni lama-lama.
Kesian kat stokis dan agen Ieza.
Apapun Ieza doakan anda sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan dilimpahkan kebahagian di dunia dan akhirat.
Jangan lupa klik button BELI SEKARANG! kat bawah ni!
Terima kasih sudi dengar celoteh Ieza, sehingga berjumpa lagi!

Pakej SINGLE

Kegunaan 1 Bulan
RM350
RM 280
00
sebotol
  • 60biji Kapsul
  • FREE Postage
  • Jimat RM70
PAKEJ TRIAL

Pakej COUPLE

Kegunaan 2 Bulan
RM700
RM 550
00
2 botol
  • 60biji Kapsul X 2
  • FREE Postage
  • Jimat RM200
HOT SELLING

Ingin Bertanya Soalan Atau Dapatkan Kepastian? Klik Button Whatsapp Di Bawah Untuk Fast Response!

Untuk Respon Pantas Whatsapp Ieza di no telefon +60127696716

Berminat Untuk Sertai Agen Kami? Jana Pendapatan RM3000-5000 Setiap Bulan. Whatsapp <AGEN> ke +60127696716

P.S: Dapatkan Sekarang! Jangan bertangguh! Lebih cepat bertindak lebih cepat peroleh hasilnya. Kan? Bayangkan bertapa bestnya kalau dapat tukar cup lagi besar hujung bulan ni.

P.S.S: Untuk yang buat tempahan direct dengan Ieza melalui website ni, jangan risau langsung pasal poslaju tau. Biar Ieza yang tanggung kos poslaju tu k.

*Sila share info ni & komen di bawah  ini untuk memudahkan anda membuat rujukan di masa akan datang!

Disclaimer : Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini